Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της Ελληνικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας σε καταγεγραμμένη παράδοση 1ης τάξης (με αριθμό παρακολούθησης). Δεν μπορούμε να δεχθούμε την ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημιές, ενώ τα δέματα φτάνουν σε εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας φτάσει με βλάβη ή δεν φτάσει καθόλου, θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε την κατάσταση. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν αλλαγές στα έξοδα παράδοσης. (Τα Ταχυδρομεία ενδέχεται να αλλάξουν τις τιμές χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.)

Οι παραγγελίες συνήθως ταχυδρομούνται εντός 1-3 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας και φτάνουν περίπου 1-5 ημέρες μετά την αποστολή. Εάν υπάρχει καθυστέρηση στην αποστολή ή ένα στοιχείο είναι εκτός αποθέματος, θα σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε και για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών (στην αρχική του κατάσταση). Μπορούμε λοιπόν να σας δώσουμε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να την ανταλλάξετε για ένα άλλο στοιχείο. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να έχουμε έναν άλλο ευτυχισμένο πελάτη!

Στείλτε όλες τις επιστροφές στο: Rei Leon Κύπρου 2 Άνω Καλαμάκι Άλιμος 17456 – Αθήνα ΕΛΛΑΔΑ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προτού επιστρέψετε κάποιο αντικείμενο (-α), αναφέρετε επίσης κατά την επιστροφή του αντικειμένου (ων) τον λόγο για τον οποίο το κάνετε.
Όλες οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.