FAQ

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο Rei Leon στον παρακάτω λογαριασμό. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: info@reileon.com , όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας όπως και ο κωδικός της παραγγελίας ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα μετά από κάθε επιτυχή παραγγελία, μέσω e-mail.

Η παραγγελία σας εκτελείται την επόμενη ημέρα της αποστολής του καταθετηρίου & της επιβεβαίωσης της συναλλαγής.

Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν το Rei Leon κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη μεταφορά χρημάτων από κάποια άλλη τράπεζα πέραν της συνεργαζόμενης με το Rei Leon, Τράπεζα Πειραιώς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πελάτης επιβαρύνεται τα διατραπεζικά έξοδα.

Τράπεζα Πειραιώς

IBAΝ: GR42 0172 1930 0051 9309 6411 201

Δικαιούχος: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αντικαταβολή

H εξόφληση  πραγματοποιείται κατά την παραλαβή της παραγγελίας στον χώρο σας.

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Σας συνιστούμε ως πρώτη επιλογή κατά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σας παραγγελίας, την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, εφόσον έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα MasterCard, VISA, Maestro ή American Express. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών δεν καταχωρούνται και δεν συλλέγονται στο reileon.com. Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών γίνεται στο πλέον ασφαλές περιβάλλον της VIVAWALLET και ΜΟΝΟ. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.

Το Rei Leon διαθέτει μόνο ηλεκτρονικό (eshop) και όχι φυσικό κατάστημα .

Η προβολή γίνεται μόνο μέσω αυτής της σελίδας και δεν δύναται η δυνατότητα δοκιμής των κοσμημάτων.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις προδιαγραφές τους στην περιγραφή που βρίσκεται στο εκάστοτε κόσμημα.

  • Όλα τα κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι σε όλο τους το μήκος ανοξείδωτα και δεν φθείρονται με την πάροδο του χρόνου.
  • Τα κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο , περιέχουν κούμπωμα και επιμήκυνση αλυσίδας εξίσου από ορείχαλκο.
  • Τα κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από απλικέ πέρλες, γυάλινες χάντρες, ακρυλικές χάντρες κτλ. περιέχουν κούμπωμα, επιμήκυνση αλυσίδας και βάση από ορείχαλκο.
*ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΟΥΝ
*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των κοσμημάτων σας, δώστε τους περιστασιακά διαλείμματα από την καθημερινότητα και κρατήστε τα μακριά από τυχόν υγρασία και ειδικά χημικά.

 

  • Αποφύγετε τον ιδρώτα
  • Σκουπίστε με μαλακό πανί
  • Αποφύγετε τα κοσμήματα κατά την διάρκεια του ύπνου
  • Αποφύγετε τις χημικές ουσίες – Περιμένετε να απορροφηθούν εντελώς οι κρέμες προσώπου και σώματος προτού φορέσετε οποιοδήποτε κόσμημα (οι χημικές ουσίες στις κρέμες είναι από τους κύριους ενόχους!)
  • Αποφύγετε το μπάνιο, το ντους ή το πλύσιμο των χεριών σας με κοσμήματα. Σκουπίστε τα κοσμήματά σας με ένα μαλακό πανί για να τα καθαρίσετε.

 

Μπορείτε επίσης να τα φυλάξετε στο κουτί τους  μακριά από υγρασία όταν δεν τη χρησιμοποιείτε για να ελαχιστοποιήσετε την οξείδωση.

 

Λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα και δίνοντας τη σωστή φροντίδα στα κοσμήματά σας μπορείτε να αποχαιρετήσετε τους αντιαισθητικούς λεκέδες και τα σημάδια. Θυμηθείτε ότι η πράσινη χρώση δεν οφείλεται απαραίτητα στο ότι τα κοσμήματα είναι «ψεύτικα» ή φθηνά, αλλά μπορεί να συμβεί ακόμη και σε υψηλότερης ποιότητας κοσμήματα